fbpx

HarMoney©

Teremts pénzt boldogan!

2020/08/20 08:00:01

10

napos, élő adásos
pénzteremtő
tanfolyam

A program során abban kapsz segítséget, hogy

  • könnyen megtanulható gyakorlati módokat tanulj a pénzszerzéshez,
  • javítsd a pénzhez való viszonyod,
  • nagyobb anyagi magabiztosságra és tudatosságra tegyél szert,
  • és hogy hogyan használd tudatosan a pénzed?

Bemutatkozó videó

Hogyan?

🍀 Először is mesélünk a víziód fontosságáról, hogy miért jó tisztában lenned azzal, hogy mire is vágysz igazán. Hatékony gyakorlatokkal segítünk megtalálnod a legfontosabb céljaid, vízióid. Az első nap házi feladatában ezt a munkát fogjuk folytatni.

🍀 Majd megtanítunk, hogyan légy tisztában havi költségvetéseddel excel táblák, papírok nélkül

🍀 Hasznos tanácsokkal látunk el, hogyan vásárolj tudatosan, hogyan válaszd ki, hogy mire van szükséged, mert valjuk be, néha meg tudtak minket vezetni a reklámok és a szomszédok-ismerősök.

🍀 Eladás/csere/selejtezés: megtanítunk megválni hörcsögként felhalmozott felesleges tárgyaidtól

🍀 Olcsó utazás, ingyen szállások bárhol a világban (ennek Adorján a nagymestere)

🍀 Egy napot az önkénteskedésnek is szeretnénk szentelni, mert mindketten hiszünk a kedvesség, a feltétel nélküli adás erejében Napi 4-5 óra meló Costa Ricá esőerdejében szállásért és ellátásért cserébe hogy hangzik?

😇 A tematika szerves része a Pozitív Hozzáállás fontosságának hangsúlyozása. Viktor és Adorján két optimista srác, akiktől rengeteg pozitív energiát tudsz meríteni.

45 perc turbótöltet 10 napon keresztül!

A mai kor követelményeihez jól alkalmazkodó, interaktív, online koncepciót álmodtunk meg Nektek. Megközelítésünk a hasznos tudás átadása, az inspiráció, a könnyedség, és a támogatás egyedülálló keveréke. 

A tanfolyamon Zoom videókonferencia programon keresztül vehetsz részt. A résztvevőket emailben értesítsjük a videóhívás linkjéről. A tanfolyam során zárt Facebook csoportban kérdezni lehet az oktatóktól és a résztvevőknek lehetőségük lesz megbeszélni a napi témaköröket s a házi feladatokat. A Zoom élő videókat rendelkezésre bocsájtjuk a résztvevőknek, hogy bármikor vissza lehessen azokat nézni.

Pénzügyi intelligencia

Segítünk tudatosabbá válni pénzügyeidben.

Költségvetésed megtanítjuk elkészíteni papír- és excel tábla nélkül. Mutatunk egy módszert, amivel letesztelheted, hogy mennyire vagy kockázatvállaló típus pénzügyeid terén.. Egy másik módszert is mutatunk, amivel számszerűen össze tudod hasonlítani, hogy a 2000 Forintos vagy a 12000 Forintos cipő éri meg neked jobban. Kitérünk az internetes vásárlásokra, pénz-visszaigénylésre is.

Érzelmi intelligencia

Támogatunk az érzelmi tudatosságod fejlesztésében. A tanfolyam fontos részét képezi, hogy dolgozz víziódon, legfontosabb célodon. Megtanítunk, hogy használd fel érzelmeid arra, hogy motiváljanak. Inspirálunk arra is, hogy válj tudatosabbá érzelmeiddel kapcsolatban, hogy ne ész nélkül vásárolj még 30 pár cipőt, vagy akkora tévét, amire nincs is szükséged.

Bátorság, magabiztosság

A bátorság az a fontos képesség, vagy erő, aminek segítségével cselekszünk félelem, fájdalom vagy bánat esetén is. Mindig bátorságra van szükségünk, amikor a komfortzónánkon kívül cselekszünk.

Folyamatos támogatás az oktatóktól

Oktatóid két különböző területről érkeztek: Viktor a pénzügyi szektor nagymestere, Adorján pedig a lelki folyamatokat és önkorlátozó hiedelmeid segít felismerni és  feloldani.

Tematikus részekre osztottuk a programot, melyek egyfajta flow élményként táplálják az elmédet.

Lépj túl korlátjaidon

Ha egy tojás kívülről törik fel, egy élet véget ér. Ha belülről törik, akkor egy új élet kezdődik. A nagy változások mindig belülről kezdődnek! Merd tágítani a komfortzónád, nevezz be a tanfolyamunkra!

Növeld a bevételed!

Inspiráljuk, erősítjük és tanítjuk azokat az embereket, akik készen állnak növekedni és átalakítani
pénzügyi életüket, hogy nyugodt, szabad, örömteli életet élhessetek.

20200715_174421

Korbely Viktor

Viktor (Budapest, 1977.03.02. – ) végzettségét tekintve gazdasági mérnök és okleveles banki tanácsadó. 22 évig menedzselt kiemelt nagyvállalati ügyfeleket a bankszférában, ebből 12 évet Frankfurtban. Jelenleg egy tanácsadó cégnél értékesítési vezető és tárgyalástechnikát oktató trainer.
Egy 13 éves fiú büszke édesapja. Profi hátizsákos utazó (60+ ország), amatőr boxoló és hobbi lélekbúvár. Menthetetlen optimista 🙂

adi-profilkep

Illés Adorján

Adorján (Baj, 1981.07.26. -) villamosmérnök, aki egy multinacionális vállalatnál mérnökként eltöltött 7,5 év után egy szép hétfő reggeli projektmegbeszélésen úgy döntött, hogy biciklivel megkerüli a Földet.
4 évvel, 39 országgal és 45.500 letekert kilométerrel később most azt csinálja, amit tudat alatt mindig is akart: motivációs trénerként, fejlődni szándékozó embereket segít önmaguk- és boldogságuk megtalálásához.

Mire számíthatsz a 10 napos HarMoney tanfolyam során?

Viktor és Adorján, két magabiztos, energiától sugárzó tréner támogatására.

Az anyagi bőség és a boldogság harmonikus kapcsolatának elsajátítására.

Többre mint egy tanfolyamra, többre mint egy programra. Színvonalas oktatásra, magas energiaszintre, gyakorlati trükkökre és a sikerekhez vezető utad kivilágítására.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A 10 alkalmas, napi 45 perces tanfolyam ára összesen csak 2.999 Ft!

Ez azért elég menő ár, nem?

„A bőség mindenki számára elérhető, nem csak a gazdagok számára. A gondolkodásmódod a kulcs az életed - és ezzel együtt - a társadalom megváltoztatásához”

- SUSAN WAHHAB CPA