Barion Pixel

Belső Forrás Expedíció
A Szuperképességeid felfedezése

Üdvözöllek a Coaching Programom oldalán!

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy néha nehéz tartani az egyensúlyt az élet különböző területein. Lehet, hogy gyakran érzed magad stresszesnek, elégedetlennek vagy bizonytalannak. Azonban ne feledd, hogy benned rejlik az erő, hogy átformáld az életedet, és boldogabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokat tudj kialakítani.

Itt van az, ahol én, a saját magamhoz való visszatalálás és személyes fejlődés szakértője, bejövök a képbe. Az 1 és 3 hónapos coaching programjaim során segítek neked felfedezni a belső erődet, átalakítani a nehézségeidet könnyedséggé és megteremteni a változást, amire vágysz.

Miért érdemes részt venned az 1 és 3 hónapos coaching programomban?

  1. Új lehetőségek és perspektívák: A program során megtanítalak arra, hogyan lásd meg az életben rejlő lehetőségeket, és hogyan alakítsd át a gondolkodásmódodat, hogy pozitív és lehetőség alapú nézőpontot alakíts ki. Ezáltal fokozatosan növekszik az önbizalmad és az elhivatottságod a céljaid eléréséhez.

  2. Stresszkezelés és optimalizáció: Részletesen foglalkozunk a stresszforrásaid azonosításával és kezelésével. Könnyen elsajátítható stresszkezelési technikákat tanítok, mint a légzés, a meditáció és a tudatos jelenlét, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt és az életedben újra harmóniát teremteni. Végre tisztán fogsz látni

  3. Egyéni támogatás és irányítás: Az egyéni coaching során intenzív támogatást és irányítást nyújtok neked, teljesen RÁD szabva. Ezt a személyes figyelmet és támogatást az ügyfelek rendkívül értékelik, mivel lehetőséget ad arra, hogy mélyen megértsék és feldolgozzák az egyéni kihívásaikat. Ennek eredményeként olyan személyes áttöréseket érhetsz el, amelyek hatással vannak az életed minden területére, beleértve a kapcsolataid, karriered és az önbizalmad. A coaching programnak köszönhetően megtapasztalhatod a belső erődet és az önmagadba vetett hited növekedését, amely új lehetőségeket és sikerélményeket nyitnak meg előtted

  4. Tudatosabb és éberebb élet: Az intenzív coaching program során olyan eszközöket és technikákat sajátítasz el, amelyek segítenek tudatosabbá és éberebbé válni az életedben. Megtanítalak arra, hogyan ismerd fel és alakítsd át az automatikus tudatalatti reakcióidat és az önkorlátozó hiedelmeidet. Ez az új tudatosság és önmegismerés olyan előnyöket kínál, amelyek hosszú távon hatnak az életedre. Mivel átalakítod ezeket a korábbi negatív mintákat, sokkal kevesebb lesz a veszekedés, a stressz és a szorongás az életedben. Újra megtalálod az egyensúlyt, a belső béke és a boldogság állapotát. A környezeted észre fogja venni az új kisugárzásodat és energiádat, és az életedben minden területen kivirulsz!

Visszajelzések korábbi ügyfeleimtől

Sz. Ildikó:
“Adorján fantasztikus Ember, még a Nagy Utazás előtt kezdett el Mentorként foglalkozni Velem, nagyon sokat adott az együtt töltött idő, átragad a hihetetlen pozitív és energikus személyisége a környezetére. Nagyon tud inspirálni és motiválni. Segítségével rendszert vittünk az Életembe, a napjaim feladatokkal indultak, melyekért érdemes volt felkelni és egész napomra hatással volt, egyre jobban és jobban éreztem Magam, egyre több sikerélmény jött, s folyamatosan nőtt az önbizalmam is. Hálás vagyok Adinak, hogy az Út alatt sem engedte el a kezem, s még több ezer kilométerről is tudott támogatni, motiválni, s új nézőpontot adni. Amikor mondta, mire készül, nem akartam elhinni, azt hittem viccel, hogy világgá megy, és megcsinálta, de még, hogy, hihetetlen erő és alázat, s a hatalmas szíve vitte előre! Az Út által még bölcsebb lett és még többet képes sugározni Magából, igazi kis Fényember! Hálás vagyok Érted! Köszönöm!”

Oliver Riz

“Adorján lelkesedése hatalmas. Beszélgetésünk után én is inspirált voltam, azonnal zenét akartam szerezni és megosztani azt az örömet, amit Adorján is sugárzott a beszélgetés közben. Szerintem epic coach és bátran ajánlom másoknak, akik erőt, lelkesedést és egy őszinte önmagukba tekintést keresnek.”
www.facebook.com/oliverrizmusic

Zoli

Nagy szükségem volt segítségre, mert bár a munkámmal minden rendben volt, a családi életem mindennapjait a stressz uralta és nem láttam a fényt az alagút végén. Mélyről indultam, az első személyes ülésünkre rendkívül stresszesen estem be. A közös munkánknak hála egyre jobban átlátom mi miért zajlik körülöttem. Segítséget kaptam céljaim pontos kitűzésében és dolgozunk azok elérésén. A jó észrevételek, tanácsok mellett folyamatosan kapok Adorjántól megértést, bíztatást, érzelmi töltődést, lelki erőt és motivációt. Az utóbbi hetekben stabilan javult a családi hangulat és már a párom is elismerően nyilatkozik a változásról. A korábban problémás gyermeknevelési helyzeteket jobban oldjuk meg, vagy éppen tudatosan el tudjuk elengedni.

Az élet túlélését felváltja az élet megélése!

Attila

Adorjánnal több, mint 2,5 hónapon keresztül dolgoztunk együtt heti szinten. Minden alkalmat nagyon vártam (főleg amikor le voltam törve), mert tudtam, hogy Adi fel fog dobni, hiszen az energiaszintje az egekben van. A beszélgetéseknek és a feladatoknak köszönhetően azt éreztem, hogy áttol a saját határaimon és sokkal többre vagyok képes, mint hiszem. Tudatosabb lettem és sokkal hamarabb ki tudok lépni a nehéz helyzetekből. Ha meg akarod oldani életed következő nagy projektjét (legyen az bármi), vagy csak meg akarod ugrani saját magad, de úgy érzed, hogy nem hiszel magadban, akkor Adi szemléletmódjával garantált a siker!

Árak

Minden egyes coaching folyamat teljesen személyre szabott. Úgy alakítjuk ki a találkozásokat (ami lehet online vagy személyes BPen), hogy az a lehető legjobban szolgáljon Téged. A saját tempódban fogsz haladni és teljes támogatást, elfogadást és megértést fogsz tőlem kapni közben. Nem kell egyedül csinálnod mindent, ott leszek melletted.

A coaching programjaimnál két fajta csomag közül választhatsz.

  1. Megbeszélt időközönként találkozunk, az alkalmak során új perspektívákat és megoldásokat kapsz életfeladataidhoz, akadályaidhoz. Az alkalmak végén olyan feladatokat kapsz, amik továbblendítenek a nehézségeiden. 1 hónap során 4x fogunk találkozni, egy találkozás időtartalma 1-1.5 óra.
    Ára: 110ezer Ft/hónap
  2. Ebben a csomagban pedig teljes támogatást kapsz tőlem, amiket felhasználhatsz coaching alkalmaink között. Át tudjuk beszélni a feladatokat, segítek megoldani az épp aktuális kihívásodat és persze kérdezhetsz is. Nagyon szokták szeretni ezt a szolgáltatást az ügyfeleim.
    Ára: 130ezer Ft /hó

Végül pedig 1 alkalmas coaching beszélgetésen is részt tudsz venni velem, aminek ára 27500 Ft.

Ha felkeltette valamelyik programom az érdeklődésedet, töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez és felveszem veled utána a kapcsolatot.

Válj az életed mesterévé!

Adorján

Jelentkezés