fbpx

Belső Forrás Expedíció
A Szuperképességeid felfedezése

Üdvözöllek a Coaching Programom oldalán!

Nagyon megéri időről időre megállnunk és tudatosan rátekintenünk az életünkre, különben csak sodródni fogunk, cibálni fog az élet össze-vissza, ami valjuk be, hogy nem egy kellemes érzés. Főleg hosszú távon. Amikor megállunk, tegyük fel magunknak a kérdést: mi az, mik azok, amiken változtatni szeretnénk, mik azok, amiért hálásak lehetünk. Fontos a belső világunkra összpontosítani, hiszen a mentális és lelki egészségünk az életünk alapköve. 

Önmagunkkal való törődés nélkül nehéz lehet kibontakozni és beteljesíteni az életünk igazi potenciálját.

Rengeteg hasznos gyakorlat van, amik segítenek megtalálni az életcéljaink, segítenek saját magunk számára vonzó jövőképet kialakítani, feltérképezni azokat a szokásainkat, azokat a tetteinket, amik stresszelnek és egy olyan tudatos rendszert építhetünk az életünk köré, ami támogatni fog nem csak a nehézségek leküzdésében, hanem abban is, hogy élettel telien, csillogó szemekkel várjunk minden egyes napot. 

Én például szeretnek úgy rátekinteni az életemre, mint egy műalkotásra. Gyakorlom önmagam elfogadását, egyre mélyebb és mélyebb megismerését, közben tök nagy erő és tűz van bennem, ami ahhoz segít hozzá, hogy elérjem a vágyott céljaimat, megvalósítsam az álmaimat és úgy éljem az életemet, hogy pompásan érzem magam a bőrömben.

Ha egy erős áttörést és kézzel fogható eredményeket szeretnél elérni az életedben és ez nem megy egyedül, érdemes egy baráttal, egy segítővel vagy egy coach segítségével felfedezheted azokat a képességeidet és lehetőségeidet, amik talán eddig rejtve voltak előtted. Egy segítő segít olyan irányokat mutatni, amiket egyedül nehezen veszünk észre, mert távolról, objektíven, ítélkezésmentesen támogat, meghallgat és együtt dolgozik velünk kreatívan a sikerünk érdekében. 

 Várom én is, mint Life Coach, azokat, akik elkötelezetten szeretnének minőségi javulást az életükben. Ha készen állsz a változásra, jelentkezz egy díjmentes konzultációs beszélgetésre. Jelentkezéshez gördíts a lap aljára.

 

Az 1 és 3 hónapos coaching programjaim során segítek neked felfedezni a belső erődet, átalakítani a nehézségeidet könnyedséggé és megteremteni a változást, amire vágysz.

Miért érdemes részt venned az 1 és 3 hónapos coaching programomban?

  1. Új lehetőségek és perspektívák: A program során megtanítalak arra, hogyan lásd meg az életben rejlő lehetőségeket, és hogyan alakítsd át a gondolkodásmódodat, hogy pozitív és lehetőség alapú nézőpontot alakíts ki. Ezáltal fokozatosan növekszik az önbizalmad és az elhivatottságod a céljaid eléréséhez.

  2. Stresszkezelés és optimalizáció: Részletesen foglalkozunk a stresszforrásaid azonosításával és kezelésével. Könnyen elsajátítható stresszkezelési technikákat tanítok, mint a légzés, a meditáció és a tudatos jelenlét, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt és az életedben újra harmóniát teremteni. Végre tisztán fogsz látni

  3. Egyéni támogatás és irányítás: Az egyéni coaching során intenzív támogatást és irányítást nyújtok neked, teljesen RÁD szabva. Ezt a személyes figyelmet és támogatást az ügyfelek rendkívül értékelik, mivel lehetőséget ad arra, hogy mélyen megértsék és feldolgozzák az egyéni kihívásaikat. Ennek eredményeként olyan személyes áttöréseket érhetsz el, amelyek hatással vannak az életed minden területére, beleértve a kapcsolataid, karriered és az önbizalmad. A coaching programnak köszönhetően megtapasztalhatod a belső erődet és az önmagadba vetett hited növekedését, amely új lehetőségeket és sikerélményeket nyitnak meg előtted

  4. Tudatosabb és éberebb élet: Az intenzív coaching program során olyan eszközöket és technikákat sajátítasz el, amelyek segítenek tudatosabbá és éberebbé válni az életedben. Megtanítalak arra, hogyan ismerd fel és alakítsd át az automatikus tudatalatti reakcióidat és az önkorlátozó hiedelmeidet. Ez az új tudatosság és önmegismerés olyan előnyöket kínál, amelyek hosszú távon hatnak az életedre. Mivel átalakítod ezeket a korábbi negatív mintákat, sokkal kevesebb lesz a veszekedés, a stressz és a szorongás az életedben. Újra megtalálod az egyensúlyt, a belső béke és a boldogság állapotát. A környezeted észre fogja venni az új kisugárzásodat és energiádat, és az életedben minden területen kivirulsz!

Visszajelzések korábbi ügyfeleimtől

Boldizsár:

Adorján profizmusának hála minden egyes coaching után közelebb kerültem a problémám megoldásához. Végül sikerült átlendülnöm egy nagyon hosszan tartó kommunikációs problémán, ami mind a privát, mind pedig az üzleti életben hatalmas segítséget jelent a jövöben. Érezted már, hogy elszalasztotál egy üzleti lehetöséget, vagy egy igéretesnek tünö párkapcsolatot, mert nem mertél nyíltan kommunikálni? Ebben az esetben (is) maximálisan ajánlom Adorján segítségét.

Sz. Ildikó:
“Adorján fantasztikus Ember, még a Nagy Utazás előtt kezdett el Mentorként foglalkozni Velem, nagyon sokat adott az együtt töltött idő, átragad a hihetetlen pozitív és energikus személyisége a környezetére. Nagyon tud inspirálni és motiválni. Segítségével rendszert vittünk az Életembe, a napjaim feladatokkal indultak, melyekért érdemes volt felkelni és egész napomra hatással volt, egyre jobban és jobban éreztem Magam, egyre több sikerélmény jött, s folyamatosan nőtt az önbizalmam is. Hálás vagyok Adinak, hogy az Út alatt sem engedte el a kezem, s még több ezer kilométerről is tudott támogatni, motiválni, s új nézőpontot adni. Amikor mondta, mire készül, nem akartam elhinni, azt hittem viccel, hogy világgá megy, és megcsinálta, de még, hogy, hihetetlen erő és alázat, s a hatalmas szíve vitte előre! Az Út által még bölcsebb lett és még többet képes sugározni Magából, igazi kis Fényember! Hálás vagyok Érted! Köszönöm!”

Oliver Riz

“Adorján lelkesedése hatalmas. Beszélgetésünk után én is inspirált voltam, azonnal zenét akartam szerezni és megosztani azt az örömet, amit Adorján is sugárzott a beszélgetés közben. Szerintem epic coach és bátran ajánlom másoknak, akik erőt, lelkesedést és egy őszinte önmagukba tekintést keresnek.”
www.facebook.com/oliverrizmusic

Zoli

Nagy szükségem volt segítségre, mert bár a munkámmal minden rendben volt, a családi életem mindennapjait a stressz uralta és nem láttam a fényt az alagút végén. Mélyről indultam, az első személyes ülésünkre rendkívül stresszesen estem be. A közös munkánknak hála egyre jobban átlátom mi miért zajlik körülöttem. Segítséget kaptam céljaim pontos kitűzésében és dolgozunk azok elérésén. A jó észrevételek, tanácsok mellett folyamatosan kapok Adorjántól megértést, bíztatást, érzelmi töltődést, lelki erőt és motivációt. Az utóbbi hetekben stabilan javult a családi hangulat és már a párom is elismerően nyilatkozik a változásról. A korábban problémás gyermeknevelési helyzeteket jobban oldjuk meg, vagy éppen tudatosan el tudjuk elengedni.

Az élet túlélését felváltja az élet megélése!

Attila

Adorjánnal több, mint 2,5 hónapon keresztül dolgoztunk együtt heti szinten. Minden alkalmat nagyon vártam (főleg amikor le voltam törve), mert tudtam, hogy Adi fel fog dobni, hiszen az energiaszintje az egekben van. A beszélgetéseknek és a feladatoknak köszönhetően azt éreztem, hogy áttol a saját határaimon és sokkal többre vagyok képes, mint hiszem. Tudatosabb lettem és sokkal hamarabb ki tudok lépni a nehéz helyzetekből. Ha meg akarod oldani életed következő nagy projektjét (legyen az bármi), vagy csak meg akarod ugrani saját magad, de úgy érzed, hogy nem hiszel magadban, akkor Adi szemléletmódjával garantált a siker!

Árak

Minden egyes coaching folyamat teljesen személyre szabott. Úgy alakítjuk ki a találkozásokat (ami lehet online vagy személyes Budapesten), hogy az a lehető legjobban szolgáljon Téged. A saját tempódban fogsz haladni és teljes támogatást, elfogadást és megértést fogsz tőlem kapni közben. Nem kell egyedül csinálnod mindent, ott leszek melletted.

A coaching programjaimnál két fajta csomag közül választhatsz.

  1. Megbeszélt időközönként találkozunk, a fejlődési, kiteljesedési folyamatod során új perspektívákat és megoldásokat kapsz életfeladataidhoz, akadályaidhoz. Az alkalmak végén olyan feladatokat kapsz, amik továbblendítenek a nehézségeiden. 1 hónap során 4x fogunk találkozni, egy találkozás időtartalma 1-1.5 óra.
    Ára: 150ezer Ft/hónap
  2. Ebben a csomagban pedig teljes támogatást kapsz tőlem, amiket felhasználhatsz coaching alkalmaink között. Át tudjuk beszélni a feladatokat, segítek megoldani az épp aktuális kihívásodat és persze kérdezhetsz is. Nagyon szokták szeretni ezt a szolgáltatást az ügyfeleim.
    Ára: 180ezer Ft /hó

Végül pedig 1 alkalmas coaching beszélgetésen is részt tudsz venni velem, aminek ára 35000 Ft.
Ez online vagy személyes találkozót jelent, illetve a találkozó után 1 héttel egy rövidebb bejelentkezést, ahol megnézzük, hogy sikerült intergrálnod a tanultakat és a kérdéseidre is válaszolok.

Ha felkeltette valamelyik programom az érdeklődésedet, töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez és felveszem veled utána a kapcsolatot.

Válj az életed mesterévé!

Adorján

Jelentkezés

Hosszú távú együttműködés

Ha szeretnéd egy v. több konkrét célodat elérni, ha teljes mentális és lelki megújulásra vágysz, akkor jelentkezz díjmentes konzultációra, hogy megnézzük hogyan lehetek a legszuperebb, teljesen a problémáid megoldására szabott támogatás lenni a számodra.
Díjmentes konzultációra itt tudsz jelentkezni:

Egy alkalmas támogatás

Dobj egy üzenetet nekem a céljaid, problémáid leírásával , ezután felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük az egy alkalmas találkozónk időpontját és módját.