Barion Pixel

Rázd fel a csapatod!

Szeretnéd, ha magabiztosabbak lennének a munkatársaid?

Szeretnéd, hogy lelkesebb legyen a csapatod?​

Szeretnéd, hogy jobban kommunikáljanak egymással az embereid és önállóan tudjanak dolgozni?

Mindezt izgalmas, egyáltalán nem hétköznapi történetekre ráfűzve hallgatni?

Ha igen, akkor jó helyen jársz.

Választható előadások, tréningek:

EGYÉNI COACHING

A tréningek mellett lehetőség van egyéni vagy csoportos hosszú távú coachingra változáskezelés, stresszkezelés, kiégés és bajnokok mindsetje témákban.

"A boldogsághoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés - amint pedig azt a mai üzleti világ vezető vállalatai is jól szemléltetik, a sikerhez is." - Tony Robbins

A Kerékpáros Földkörüli Expedíció

Ezzel az előadással szeretném átadni azokat a legfontosabb tapasztalatokat, tanulságokat a résztvevőknek, amiket az utam során szereztem.  Bemutatok olyan élettörténeteket, amik segítenek új perspektívából látni a világot és saját életünket. Ezek arra buzdítanak, hogy higgyünk magukban, merjünk nagyot álmodni, és kilépni komfort-zónából. A beszámolóm alatt több olyan témára is kitérek, amik képességeink fejlesztését támogatják, például a tisztelet alapú, tudatos kommunikáció. Ha megtanulunk jól beszélni, minden ajtó kinyílhat céljaink előtt.

1473 nap alatt kerültem meg a Földet kerékpárral. 39 országban jártam és közel 46ezer km-t tekertem.  Az előadás során elgondolkodtató és ámulatbaejtő képekkel és videókkal is megmutatom csapatodnak, hogy  sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk és hogy panaszkodás helyett inkább  hálásak lehetünk életünknek.

7 kulcs a szupersikeres élethez

Ez a tréning olyan cégeknek hasznos, akiknek fontos a pozitív, igazi emberi értékeken alapuló cégkultúra. 

Olyan kulcsfontosságú személyiségjegyeket és gondolkodási statégiákat mutatok be és adok át a résztvevőknek, amik elsajátítása által harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá és örömtelibbé válnak a mindennapok a munkahelyen és akár a magánéletben is.

Minden agyban dől el.A 7 kulcs elsajátítása által optimális döntéseket fogunk tudni hozni életünk bármely területén. 

Rátermettség, önálló munka, magabiztosság és célorientált gondolkodás

Ezen a tréningen egyszerű és hatékony módszereket mutatok be és segítek elsajátítani a résztvevőkkel, amikkel hatékonyan tudjuk növelni magabiztosságukat, döntési képességüket és célorientált gondolkodásukat.

Test, lélek és mentális szinten is nagytakaríást végzünk a résztvevőkkel. Motiválom a résztvevőket, hogy ki tudjanak ugrani enervált, csüggedt, alacsony energiaszintű állapotukból, hogy az igazi potenciáljukat tudják adni. 

A tréningen tanultakat bármikor tudják majd alkalmazni a résztvevők és képessé válnak menedzselni lelki állapotukat ezáltal sokkal hatékonyabb résztvevői lesznek a csapatnak/cégnek.

Összefoglalók és vélemények korábbi tréningjeimről

“I would like to attend every week on Adorján’s trainings”

“It was a pleasure to listen to you. The happiness and sense of life that comes from you is fantastic.
We will follow you :).”

“You are full of life, we consider to buy a bicycle and go around the world too “

“I really liked all the teaching that was included in today’s presentation. I recommend the presentation to all company managers”.

 • “Számomra az előadás alatt és az előtte való találkozás alkalmával is a végtelen optimizmusod, vidámságod és a pozitív kisugárzásod ad rengeteg erőt, amit szerettem volna a csapatnak is megmutatni. A “Never give up!”mentalitás és a kihívásokkal való szembenézés sokunknak jelent problémát, ebben segített és erősített meg az előadásod!”
 • “A közvetlen stílusod, az örökké mosolygó szemed és a szupervégtelen optimizmusod tetszett a legjobban. Órákig tudtuk volna hallgani a történeteid és a tapasztalataid.”
 • “Életem egyik legjobb előadása volt órákig tudtam volna még hallgatni.”

Az Ingatlan.com vezetőségének az volt a kérése felém, amikor a tréning tartalmáról tárgyaltunk, hogy inspiráljam a résztvevőket rátermettség és önálló munka témákban is.

A motivációt és a tudást mindig úgy adom át a közönségnek, hogy személyes történeteimet osztom meg velük. 

A sztorijaim által azonosulni tudnak a hallottakkal a résztvevők és úgy alakítom a mondanivalóimat, hogy mindenki a saját életére rá tudja vetíteni a hallotakat, be tudja építeni a munkahelyi és a magánéleti környezetébe.

Mi tetszett legjobban az előadásban?

 • “Adorján hitelessége, örömteli kisugárzása nagyon magával ragadott.”
 • “Legjobban az tetszett, hogy Adorján mennyire végtelenül hiteles. Én mindig azokat az embereket keresem, akik nem csak a szájukkal, a szemükkel, de az egész lényükkel mosolyognak, mert ők úgy gondolom, hogy már rájöttek valamire, amit én még csak keresek. Adorján ilyen ember. Az egyik kollégám azt mondta, hogy sugárzik és igaza van. Bizonyíték arra, hogy a Paradicsom nem zárult be, megtapasztalható a Földön, a szeretet és a lelki béke pedig megélhető folyamatosan.”
 • “A pozitívitás, ami áradt az előadóból”
 • “A sztorik mentén bemutatott szellemi folyamatok”
 • “Magával ragadott, kicsit én is ott lehettem”
 • “Motiváló és őszinte volt. Jó volt hallani átfogóan, hogy honnan indult, hogy jutott ide, min ment keresztül és most mivel foglalkozik.”
Augusztus végén a Béres Gyógyszergyár zrt. dolgozóinak tartottam motivációs tréninget.
A délelőtt során átadtam a résztvevőknek, hogy
milyen fontos
💪a konstruktív hozzáállás
💪beleállni a kihívásokba
💪figyelni a mentális egészségünkre
💪és hogy hogyan tanuljunk meg bízni magunkban és az életben.
🙏A tréning eredményességét az esemény végén vastapssal jelezték a résztvevők,ami egyébként nagyon jól esett.
Nagyon szeretem inspirálni az embereket és hitet csempészni a lelkekbe. Sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk.
😄Az eseményről mindenki egy egy névre szólóan dedikált Mosolykönyvvel távozott .
🤸Az i-re pedig az tette fel a pontot, hogy az osztályvezető úr, aki felkért erre az eseményre azt jelezte vissza, hogy
“A kezdés előtti napokban gondoltam, h izgalmas lesz, amit kapnak Adorjántól a résztvevők, viszont végül minden képzeletet túlszárnyalóan jól sikerült a tréning, motivációval feltöltve,boldogan távoztak a kollégák .
 1. Mi az a gondolat/bölcsesség/mondanivaló, ami a leginkább megfogott az előadásból?
  • Ahogy a kollégákkal beszélgettem, mindenkinek más. De talán ami a legtöbbször előjött: az elfogadásról szóló kép, amit a buddhista templomban fotóztál. Ez azt tanítja nekünk, hogy milyen fontos, hogy a belső egyensúlyunkban maradjunk, akármilyen külső támadás ér bennünket.
 2. Mi tetszett legjobban az előadásban? 
  • A hitelességed, természetességed és őszinteséged. Ez mély benyomást keltett sok kollégánkban.
 3. Kiknek ajánlanád szívből Adorján előadását ? 
  • Mindenkinek, mert mindenki mást tud „hazavinni” belőle. Az biztos, hogy minden résztvevő talált benne megfontolandó, elgondolkodtató dolgokat. 

Az Erste Bank egyik  csapatának csapatépítő programjára kaptam felkérést, hogy tartsak a csapatnak egy motivációs előadást Siófokon, a Balaton Hotel konferencia termében.

Az előadáson nagy hangsúlyt fektettemaz embert próbáló kihívásokra, életveszélyes helyzetekre, az állandó változásra és hogy hogyan oldottam meg ezeket a nehézségeket.
Milyen mindset, milyen hozzáállást sajátítottam el, ami hozzásegített nagy mértékben, h végrehajtsam ezt a küldetést. Hogyan lehet ezt a mindsetet elsajátítani és használni a munkahelyi kihívásokban és magánéletben is. 

Visszajelzések:

Nagyon szuper volt az előadásod.
 A csapatépítő másfél napján, őszintén szólva a Te előadásod váltotta ki a legnagyobb érdeklődést, figyelmet. Ez volt a csúcsa a programsorozatunknak.

A K&H bank egyik csapatának tartottam motivációs tréninget. Sikerült teljesen elvarázsolnom és inspirálnom a résztvevőket.
Megtanítottam pár stresszkezelő technikát és átadtam azt az életfilozófiát, ami segít lehetőséget kovácsolni a nehéz helyzetekből és agyalás és stresszelés helyett mosolyogva megoldani a problémákat.
 

Visszajelzés:

Mindenki számára nagyon élvezetes volt és megfogta a csapatot

Generali biztosító csapatépítő tréning

Ünnepek Áruháza - Céges motivációs tréning

További visszajelzések vállalati trénigekről

Adorján egy különleges ember (szabad ember ahogy ő fogalmazott :-)), akivel mindig hatalmas élmény találkozni. Örülök, hogy kollégáim is megtapasztalhatták Adi pozitív kisugárzását, inspiráló személyiségét, kivételes egyéniségét. És hogy mit jelentett számukra az esemény? Álljon itt néhány gondolat közvetlenül tőlük:

“Fantasztikus volt hallgatni Adorján pozitivitástól duzzadó válaszait a kérdéseidre, a teljes jelenlét amivel ott volt velünk folyamatosan érezhető volt, nem kacsintott kifelé, nem volt becsörgő mobil, tapintani lehetett, hogy ott van, ránk és Rád figyel.”
“Összességében szerintem egy remek előadás volt, végig sikerült fent tartania az érdeklődésemet és megtudtam olyan új dolgokat az emberről és a lélekről, amelyeket korábban nem is feltételeztem volna.”
“Nekem nagyon tetszett az esemény, én előtte nem hallottam még Adorjánról / a történetéről, úgyhogy minden infó új volt. Jó volt hallani az élményeiről, én szívesen láttam volna fotókat, vagy akár a könyvét is. Még akár hosszabban is szívesen hallgattam volna a beszámolóját.”
“Nagyon szimpatikus srác Adorján, és érződik rajta, hogy hatalmas belső tartása van. Én még szívesen beszélgettem volna vele további egy órát is.”
“Amit még kiemelnék az igazából az akaraterő. Jó volt arról hallani, hogy az ember a teljesítőképessége határán sem adja fel, hanem megy előre”
„Nekem nagyon inspiráló volt amiket mesélt, de legfőképp az, hogy egyedül neki mert vágni szó szerint a nagyvilágnak. „

Adi, nagyon köszönjük, és remélem lesz folytatása 

Mi az a gondolat/bölcsesség/mondanivaló, ami a leginkább megragadt/megfogott az előadásból?

 • Mosolyogj!
 • Kérj segítséget, és az emberek segítenek.
 • Amit nagyanyámtól is sokszor hallottam: olyan nem volt még soha és nem is lesz, hogy ne lenne valahogy.
 • Minden nap egy ajándék, és minden egyes reggel hálát kell adnunk, hogy egy új napra kaptunk lehetőséget.
 • Hogy szinte minden kitűzött cél elérhető, a legnagyobb akadályok is leküzdhetőek megfelelő hozáállással.
 • hallgass az intuíciódra
 • Inspiráló volt látni és hallani egy ilyen életmódváltást bevállaló embert.

Mi tetszett legjobban az előadásban?

 • Adorján pozitív kisugárzása, lelkesedése
 • Adorján igazán lelkes és látszik rajta, hogy szívvel-lélekkel csinálja, amit csinál.
 • Adorján nagyon közvetlenül és barátságosan mondta el a kalandjait, és nem csak azt mesélte el, hogy milyen szépségei és nehézségei voltak az expedíciónak, hanem arra is kitért, hogy miket tanult a 4 év alatt az életről. Jó volt hallgatni ezeket a felismeréseket.
 • Az előadó stílusa, lazasága.
 • Adorján őszintesége
 • A kerékpárja.

Kiknek ajánlanád szívből Adorján előadását ?

 • mindenkinek 🙂
 • Aki tud hinni abban, hogy a gondolatokkal bármi megváltoztatható.
 • Bárkinek ajánlanám, szerintem minden ember valahol a szíve mélyén a boldogságot és a szabadságot keresi, és ez az előadás egy nagyon jó kiindulópont lehet. Számomra ez életem egyik legjobb előadása volt.
 • Bárkinek tudnám ajánlani, mert általános dolgokról is beszélt, nem csak olyannak ajánlanám aki maga is kerékpározik.
 • mindenkinek
 • Minden kiégett multis kollegának.

További visszajelzések egy angol vállalttól:

“My main takeaway is that the a person as individual has great problem-solving skills and determination even in unprecedented circumstances and they shouldn’t be afraid of new situations, just be brave. The other one is, that cultural biases are very strong in people, which can be removed if you honestly speak and behave openly with people from different cultures.
I really liked the multi-cultural aspect of the presentation. The collection of smiles (the book) just made us happy and was a big success. 

Overall, the whole presentation was so successful that people were just smiling afterwards”

Itt érdeklődj a tréningek részleteiről

  Turbózzuk fel a kollégáid lelkesedését!

  Illés Adorján