Rázd fel a csapatod!

Szeretnéd, ha a magabiztosabbak lennének a csapattagjaid?

Szeretnéd, hogy lelkesebb legyen a csapatod?​

Szeretnéd, hogy jobban kommunikáljanak egymással az embereid és önállóan tudjanak dolgozni?

Ha igen, akkor jó helyen jársz.

Választható előadások, tréningek:

EGYÉNI COACHING

A tréningek mellett szívesen segítem, támogatom, fejlesztem munkatársaid kvalitásait egyénileg is.

"A boldogsághoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés - amint pedig azt a mai üzleti világ vezető vállalatai is jól szemléltetik, a sikerhez is." - Tony Robbins

A Kerékpáros Földkörüli Expedíció

Ezzel az előadással szeretném átadni azokat a legfontosabb tapasztalatokat, tanulságokat a résztvevőknek, amiket az utam során szereztem.  Bemutatok olyan élettörténeteket, amik segítenek új perspektívából látni a világot és saját életünket. Ezek arra buzdítanak, hogy higgyünk magukban, merjünk nagyot álmodni, és kilépni komfort-zónából. A beszámolóm alatt több olyan témára is kitérek, amik képességeink fejlesztését támogatják, például a tisztelet alapú, tudatos kommunikáció. Ha megtanulunk jól beszélni, minden ajtó kinyílhat céljaink előtt.

1473 nap alatt kerültem meg a Földet kerékpárral. 39 országban jártam és közel 46ezer km-t tekertem.  Az előadás során elgondolkodtató és ámulatbaejtő képekkel és videókkal is megmutatom csapatodnak, hogy  sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk és hogy panaszkodás helyett inkább  hálásak lehetünk életünknek.

7 kulcs a szupersikeres élethez

Ez a tréning olyan cégeknek hasznos, akiknek fontos a pozitív, igazi emberi értékeken alapuló cégkultúra. 

Olyan kulcsfontosságú személyiségjegyeket és gondolkodási statégiákat mutatok be és adok át a résztvevőknek, amik elsajátítása által harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá és örömtelibbé válnak a mindennapok a munkahelyen és akár a magánéletben is.

Minden agyban dől el.A 7 kulcs elsajátítása által optimális döntéseket fogunk tudni hozni életünk bármely területén. 

Rátermettség, önálló munka, magabiztosság és célorientált gondolkodás

Ezen a tréningen egyszerű és hatékony módszereket mutatok be és segítek elsajátítani a résztvevőkkel, amikkel hatékonyan tudjuk növelni magabiztosságukat, döntési képességüket és célorientált gondolkodásukat.

Test, lélek és mentális szinten is nagytakaríást végzünk a résztvevőkkel. Motiválom a résztvevőket, hogy ki tudjanak ugrani enervált, csüggedt, alacsony energiaszintű állapotukból, hogy az igazi potenciáljukat tudják adni. 

A tréningen tanultakat bármikor tudják majd alkalmazni a résztvevők és képessé válnak menedzselni lelki állapotukat ezáltal sokkal hatékonyabb résztvevői lesznek a csapatnak/cégnek.

Összefoglalók és vélemények korábbi tréningjeimről

Generali biztosító csapatépítő tréning

Ünnepek Áruháza - Céges motivációs tréning

Itt érdeklődj a tréningek részleteiről

    Köszönöm, hogy szebb jövőt teremtesz munkatársaidnak.

    Illés Adorján