Barion Pixel

Rázd fel a csapatod!

Szeretnéd, ha magabiztosabbak lennének a munkatársaid?

Szeretnéd, hogy lelkesebb legyen a csapatod?​

Szeretnéd, hogy jobban kommunikáljanak egymással az embereid és önállóan tudjanak dolgozni?

Mindezt izgalmas, egyáltalán nem hétköznapi történetekre ráfűzve hallgatni?

Ha igen, akkor jó helyen jársz.

Választható előadások, tréningek:

EGYÉNI COACHING

A tréningek mellett szívesen segítem, támogatom, fejlesztem munkatársaid kvalitásait egyénileg is.

"A boldogsághoz elengedhetetlen a folyamatos fejlődés - amint pedig azt a mai üzleti világ vezető vállalatai is jól szemléltetik, a sikerhez is." - Tony Robbins

A Kerékpáros Földkörüli Expedíció

Ezzel az előadással szeretném átadni azokat a legfontosabb tapasztalatokat, tanulságokat a résztvevőknek, amiket az utam során szereztem.  Bemutatok olyan élettörténeteket, amik segítenek új perspektívából látni a világot és saját életünket. Ezek arra buzdítanak, hogy higgyünk magukban, merjünk nagyot álmodni, és kilépni komfort-zónából. A beszámolóm alatt több olyan témára is kitérek, amik képességeink fejlesztését támogatják, például a tisztelet alapú, tudatos kommunikáció. Ha megtanulunk jól beszélni, minden ajtó kinyílhat céljaink előtt.

1473 nap alatt kerültem meg a Földet kerékpárral. 39 országban jártam és közel 46ezer km-t tekertem.  Az előadás során elgondolkodtató és ámulatbaejtő képekkel és videókkal is megmutatom csapatodnak, hogy  sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk és hogy panaszkodás helyett inkább  hálásak lehetünk életünknek.

7 kulcs a szupersikeres élethez

Ez a tréning olyan cégeknek hasznos, akiknek fontos a pozitív, igazi emberi értékeken alapuló cégkultúra. 

Olyan kulcsfontosságú személyiségjegyeket és gondolkodási statégiákat mutatok be és adok át a résztvevőknek, amik elsajátítása által harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá és örömtelibbé válnak a mindennapok a munkahelyen és akár a magánéletben is.

Minden agyban dől el.A 7 kulcs elsajátítása által optimális döntéseket fogunk tudni hozni életünk bármely területén. 

Rátermettség, önálló munka, magabiztosság és célorientált gondolkodás

Ezen a tréningen egyszerű és hatékony módszereket mutatok be és segítek elsajátítani a résztvevőkkel, amikkel hatékonyan tudjuk növelni magabiztosságukat, döntési képességüket és célorientált gondolkodásukat.

Test, lélek és mentális szinten is nagytakaríást végzünk a résztvevőkkel. Motiválom a résztvevőket, hogy ki tudjanak ugrani enervált, csüggedt, alacsony energiaszintű állapotukból, hogy az igazi potenciáljukat tudják adni. 

A tréningen tanultakat bármikor tudják majd alkalmazni a résztvevők és képessé válnak menedzselni lelki állapotukat ezáltal sokkal hatékonyabb résztvevői lesznek a csapatnak/cégnek.

Összefoglalók és vélemények korábbi tréningjeimről

“I would like to attend every week on Adorján’s trainings”

“It was a pleasure to listen to you. The happiness and sense of life that comes from you is fantastic.
We will follow you :).”

“You are full of life, we consider to buy a bicycle and go around the world too “

“I really liked all the teaching that was included in today’s presentation. I recommend the presentation to all company managers”.

 • “Számomra az előadás alatt és az előtte való találkozás alkalmával is a végtelen optimizmusod, vidámságod és a pozitív kisugárzásod ad rengeteg erőt, amit szerettem volna a csapatnak is megmutatni. A “Never give up!”mentalitás és a kihívásokkal való szembenézés sokunknak jelent problémát, ebben segített és erősített meg az előadásod!”
 • “A közvetlen stílusod, az örökké mosolygó szemed és a szupervégtelen optimizmusod tetszett a legjobban. Órákig tudtuk volna hallgani a történeteid és a tapasztalataid.”
 • “Életem egyik legjobb előadása volt órákig tudtam volna még hallgatni.”

Mi tetszett legjobban az előadásban?

 • “Adorján hitelessége, örömteli kisugárzása nagyon magával ragadott.”
 • “Legjobban az tetszett, hogy Adorján mennyire végtelenül hiteles. Én mindig azokat az embereket keresem, akik nem csak a szájukkal, a szemükkel, de az egész lényükkel mosolyognak, mert ők úgy gondolom, hogy már rájöttek valamire, amit én még csak keresek. Adorján ilyen ember. Az egyik kollégám azt mondta, hogy sugárzik és igaza van. Bizonyíték arra, hogy a Paradicsom nem zárult be, megtapasztalható a Földön, a szeretet és a lelki béke pedig megélhető folyamatosan.”
 • “A pozitívitás, ami áradt az előadóból”
 • “A sztorik mentén bemutatott szellemi folyamatok”
 • “Magával ragadott, kicsit én is ott lehettem”
 • “Motiváló és őszinte volt. Jó volt hallani átfogóan, hogy honnan indult, hogy jutott ide, min ment keresztül és most mivel foglalkozik.”

Generali biztosító csapatépítő tréning

Ünnepek Áruháza - Céges motivációs tréning

További visszajelzések egy angol vállalttól:

“My main takeaway is that the a person as individual has great problem-solving skills and determination even in unprecedented circumstances and they shouldn’t be afraid of new situations, just be brave. The other one is, that cultural biases are very strong in people, which can be removed if you honestly speak and behave openly with people from different cultures.
I really liked the multi-cultural aspect of the presentation. The collection of smiles (the book) just made us happy and was a big success. 

Overall, the whole presentation was so successful that people were just smiling afterwards”

Itt érdeklődj a tréningek részleteiről

  Köszönöm, hogy szebb jövőt teremtesz munkatársaidnak.

  Illés Adorján