fbpx

Vidd el a csapatodat egy izgalmas földkörüli motivációs utazásra!

1473 napos kerékpáros világkörüli expedícióm inspiráló történeteivel és céged/vállalatod igényeire szabott motivációs előadásaimmal, tréningjeimmel segítek csapatodnak a pozitív gondolkodás, céltudatosság és mentális egészség elérésében.

Bemutatkozás

0
országon át
0
nap alatt
0
km-t tekertem kerékpárral

Videós média megjelenéseket a lap alján találsz

 Illés Adorján vagyok, mérnökként, projektmenedzserként és vezetőként dolgoztam egy IT nagyvállalatnál, majd 7.5 év munkatapasztalat után váltottam egy nagyot: elindultam életem első expedíciójára: megkerülni a Földet kerékpárral.

Az expedíció  során számtalan életveszélyes helyzet és megpróbáltatások által megtanultam, hogyan bízzak magamban, hogyan győzzem le a félelmeimet, és hogyan legyek jelen, hogyan legyek hálás minden percért, hogyan tiszteljem és szeressem önmagamat és a környezetemet is.

Mióta hazatértem az expedíciómból több, mint 200 élménybeszámolót és számtalan motivációs tréninget és előadást tartottam országszerte, amiket mindig nagy örömmel fogadott a közönség.

Töltsd fel a csapatod újra életerővel!

A motivációs előadásokat, tréningeket a megrendelő vállalatok teljesen személyre szabottan kapják úgy, hogy előzetesen átbeszéljük a csapatnál fennálló problémákat, kihívásokat, hogy a leginkább azokat a területeket erősítsük a csapatnál (pl: motiváció, kommunikáció, stresszkezelés, oldottabb hangulat, csapatkoherencia) amire éppen szükség van az örömteli eredményes munkavégzéshez!

Motivációs tréning

A folyamat

Előzetes egyeztetés

Igény-és időpont egyeztetés

Aktuális kihívások, problémák átbeszélése 

Csapaton, osztályon belüli motiválatlanság, energiahiány, egyéb problémák átbeszélése

Vállalat igényeire szabott egyedi tréning kialakítása

Problémák megoldására, kihívások leküzdésére fókuszált egyedi motivációs tréning kialakítása

Motivációs tréning

Tréning megtartása egyeztetés szerinti stresszkezelő, motivációs gyakorlatokkal

Motiváció | Expedíció | Stresszkezelés | Célorientált gondolkodás | Mentális update | Kaland | Kiteljesedés | Helyes értékrend | Intuíció | Szívből élni

Motivációs Tréning:
Azokat a legfontosabb tapasztalatokat, tanulságokat adom át a résztvevőknek, amiket főképp a 4 éves expedícióm során szereztem.  Embertpróbáló kihívásokon (50+kg-os kerékpárral extrém körülmények között utazni 5 kontinensen át), életveszélyes helyzeteken  keresztül (pl. polgárháborúból menekülés  Nikaraguában), és arról is, hogy hogyan és milyen irányba kellett megváltoznom, hogy megoldjam ezeket a nehézségeket és sikerre vigyem ezt a küldetést. 
 
Egyszerű és hatékony módszereket mutatok be és segítek elsajátítani a résztvevőkkel, amikkel hatékonyan tudjuk növelni magabiztosságukat, döntési képességüket és célorientált gondolkodásukat. Illetve azt is begyakoroljuk, hogy hogyan szabaduljunk meg a stressztől. Sőt! Hogyan módosítsuk a hozzáállásunkat a fókuszunkat, hogy ne is stresszeljünk eleve a nehéz helyzetekben, hanem inkább fogadjuk el és tanuljunk meg bízni magunkban annyira, hogy azt érezzük meg tudjuk oldani az épp aktuális problémát. Szóval egy mentális update ez a tréning. Motiválom a résztvevőket, hogy ki tudjanak ugrani enervált, csüggedt, alacsony energiaszintű állapotukból, hogy az igazi potenciáljukat tudják használni, élni.
 
A tréning során az expedíciómat is bemutatom úgy, hogy a legdurvább részeknél, fordulópontoknál azokat a gyakorlatokat csináljuk majd együtt, amik engem is átrepítettek a nehézségeken. Így már a tréning során megtapasztalják a résztvevők a mentális technikák hatékonyságát, felébred bennük a belső erő és közelebb kerülnek tudatosságukhoz, azaz jobban megismerik saját magukat, így jobban is fognak tudni majd teljesíteni.
Időtartam: 2-3 óra
 
Előadás:
Tréning mellett van lehetőség Kerékpáros Földkerülő expedíció élménybeszámoló előadás kérésére is, ami rövidebb időt vesz igénybe (1.5-2 óra)

Self Leadership Academy

Csoportos vagy egyéni hosszú távú (1-3-6 hónap) személyre szabott transzformációs program.

A Self Leadership Academy program, célja, hogy a résztvevők (alkalmazottak és/vagy vezetők)  olyan eszközöket, stratégiákat és mindsetet sajátítsanak el, amelyek a kimagasló hatékonysághoz szükségesek.  Képessé válnak megoldásokban gondolkodni, tisztábban kommunikálni és bátran helytállni a nehéz helyzetekben, kihívásokban is.

A program ideje alatt változáskezelés, stresszkezelés, kiégéskezelés, magabiztosság, tiszta kommunikáció és bajnokok mindsetje és értékrendje témákban fejlődnek a résztvevők. Ez azt jelenti, hogy tudatosabbá válnak, könnyebben rálátnak és megoldást találnak a munkahelyi problémájukra, megtanulják motiválni magukat és csapattársaikat plusz kedvesebbek és nyitottabbak is lesznek. 

A program a következő tudásanyagokat tartalmazza:

Megoldás-orientált gondolkodás: A résztvevők megtanulják, hogyan állítsák állítsák át a fókuszukat a problémákon való aggódásról a megoldásra.
Hogyan gondolkozzanak objektíven, és outside the box az intuíciójukat használva a napokig, hetekig tartó agyalások helyett.

Stresszkezelés és mentális frissítés: A stresszkezelési technikák elsajátítása segít a nyugodtabb és hatékonyabb munkavégzésben.
A mentális update során légzőgyakorlatokkal, meditációval és gyakorlatias coaching eszközökkel a résztvevők megtapasztalják, hogy könnyedén és hatékonyan tudnak kiegyensúlyozott állapotba kerülni és ezt fenntartani.

Magabiztosság és döntési képesség fejlesztése: A magabiztos vezetők inspirálják az egész csapatot. Segítek elsajátítani, hogyan dönts nehéz helyzetekben 5 lépésben. Célkitűzés, vízió, stratégia, cselekvés és kitartás.

Tudatos önismeret: Sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk. Viszont tudatalattink rejtelmes világa, lelki blokkjaink, berögződéseink meggátolnak abban, hogy elfogadjuk magunkat és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Mély beszélgetések által felismerik a résztvevők aktuális elakadásaikat, és elkezdjük fel is oldani ezeket.

Miért válassza a vállalatod a Self Leadership Academy-t?

 • Megnövekszik a Teljesítmény: A program segítségével növelheted alkalmazottaid és vezetőid teljesítményét, ami hosszú távon javítja a vállalati eredményeket.

 • Mentális Jólét: Az egészséges munkahelyi környezet és mentális erősítés hozzájárul a munkavállalók jólétének és elégedettségének növekedéséhez. Sokkal jobb egy olyan környezetben dolgozni, ahol a munkavállalók és a vezetők tudatosak, támogatják egymást és együtt fejlődnek.

 • Csökkentett Fluktuáció: A program segít megelőzni a kiégést, csökkentve ezzel a fluktuációt.

 • Bajnokok Mindset: A résztvevők olyan gondolkodásmódot sajátítanak el, amely lehetővé teszi számukra, hogy kihívások helyett lehetőségeket lássanak.

 • Hatékony Kommunikáció Fejlesztése: A Self Leadership Academy program alapvető hangsúlyt fektet a hatékony kommunikációra. A résztvevők olyan készségeket sajátítanak el, amelyek segítik őket a tiszta és megértő kommunikációban mind az egyéni, mind a csapatbeli kontextusokban. Ez nemcsak javítja az információáramlást a vállalaton belül, hanem csökkenti a félreértéseket és konfliktusokat is.

Akikkel idáig együtt dolgoztam

“I would like to attend every week on Adorján’s trainings”

“It was a pleasure to listen to you. The happiness and sense of life that comes from you is fantastic.
We will follow you :).”

“You are full of life, we consider to buy a bicycle and go around the world too “

“I really liked all the teaching that was included in today’s presentation. I recommend the presentation to all company managers”.

 • “Számomra az előadás alatt és az előtte való találkozás alkalmával is a végtelen optimizmusod, vidámságod és a pozitív kisugárzásod ad rengeteg erőt, amit szerettem volna a csapatnak is megmutatni. A “Never give up!”mentalitás és a kihívásokkal való szembenézés sokunknak jelent problémát, ebben segített és erősített meg az előadásod!”
 • “A közvetlen stílusod, az örökké mosolygó szemed és a szupervégtelen optimizmusod tetszett a legjobban. Órákig tudtuk volna hallgani a történeteid és a tapasztalataid.”
 • “Életem egyik legjobb előadása volt órákig tudtam volna még hallgatni.”

Az Ingatlan.com vezetőségének az volt a kérése felém, amikor a tréning tartalmáról tárgyaltunk, hogy inspiráljam a résztvevőket rátermettség és önálló munka témákban is.

A motivációt és a tudást mindig úgy adom át a közönségnek, hogy személyes történeteimet osztom meg velük. 

A sztorijaim által azonosulni tudnak a hallottakkal a résztvevők és úgy alakítom a mondanivalóimat, hogy mindenki a saját életére rá tudja vetíteni a hallotakat, be tudja építeni a munkahelyi és a magánéleti környezetébe.

Mi tetszett legjobban az előadásban?

 • “Adorján hitelessége, örömteli kisugárzása nagyon magával ragadott.”
 • “Legjobban az tetszett, hogy Adorján mennyire végtelenül hiteles. Én mindig azokat az embereket keresem, akik nem csak a szájukkal, a szemükkel, de az egész lényükkel mosolyognak, mert ők úgy gondolom, hogy már rájöttek valamire, amit én még csak keresek. Adorján ilyen ember. Az egyik kollégám azt mondta, hogy sugárzik és igaza van. Bizonyíték arra, hogy a Paradicsom nem zárult be, megtapasztalható a Földön, a szeretet és a lelki béke pedig megélhető folyamatosan.”
 • “A pozitívitás, ami áradt az előadóból”
 • “A sztorik mentén bemutatott szellemi folyamatok”
 • “Magával ragadott, kicsit én is ott lehettem”
 • “Motiváló és őszinte volt. Jó volt hallani átfogóan, hogy honnan indult, hogy jutott ide, min ment keresztül és most mivel foglalkozik.”
Augusztus végén a Béres Gyógyszergyár zrt. dolgozóinak tartottam motivációs tréninget.
A délelőtt során átadtam a résztvevőknek, hogy
milyen fontos
💪a konstruktív hozzáállás
💪beleállni a kihívásokba
💪figyelni a mentális egészségünkre
💪és hogy hogyan tanuljunk meg bízni magunkban és az életben.
🙏A tréning eredményességét az esemény végén vastapssal jelezték a résztvevők,ami egyébként nagyon jól esett.
Nagyon szeretem inspirálni az embereket és hitet csempészni a lelkekbe. Sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk.
😄Az eseményről mindenki egy egy névre szólóan dedikált Mosolykönyvvel távozott .
🤸Az i-re pedig az tette fel a pontot, hogy az osztályvezető úr, aki felkért erre az eseményre azt jelezte vissza, hogy
“A kezdés előtti napokban gondoltam, h izgalmas lesz, amit kapnak Adorjántól a résztvevők, viszont végül minden képzeletet túlszárnyalóan jól sikerült a tréning, motivációval feltöltve,boldogan távoztak a kollégák .
 1. Mi az a gondolat/bölcsesség/mondanivaló, ami a leginkább megfogott az előadásból?
  • Ahogy a kollégákkal beszélgettem, mindenkinek más. De talán ami a legtöbbször előjött: az elfogadásról szóló kép, amit a buddhista templomban fotóztál. Ez azt tanítja nekünk, hogy milyen fontos, hogy a belső egyensúlyunkban maradjunk, akármilyen külső támadás ér bennünket.
 2. Mi tetszett legjobban az előadásban? 
  • A hitelességed, természetességed és őszinteséged. Ez mély benyomást keltett sok kollégánkban.
 3. Kiknek ajánlanád szívből Adorján előadását ? 
  • Mindenkinek, mert mindenki mást tud „hazavinni” belőle. Az biztos, hogy minden résztvevő talált benne megfontolandó, elgondolkodtató dolgokat. 

Az Erste Bank egyik IT csapatának csapatépítő programjára kaptam felkérést, hogy tartsak a csapatnak egy motivációs előadást Siófokon, a Balaton Hotel konferencia termében.

Az előadáson nagy hangsúlyt fektettem az embert próbáló kihívásokra, életveszélyes helyzetekre, az állandó változásra és hogy hogyan oldottam meg ezeket a nehézségeket.
Milyen mindset, milyen hozzáállást sajátítottam el, ami hozzásegített nagy mértékben, h végrehajtsam ezt a küldetést.
Hogyan lehet ezt a mindsetet elsajátítani és használni a munkahelyi kihívásokban és magánéletben is. 

Visszajelzések:

Nagyon szuper volt az előadásod.
 A csapatépítő másfél napján, őszintén szólva a Te előadásod váltotta ki a legnagyobb érdeklődést, figyelmet. Ez volt a csúcsa a programsorozatunknak.

A K&H bank egyik csapatának tartottam motivációs tréninget. Sikerült teljesen elvarázsolnom és inspirálnom a résztvevőket.
Megtanítottam pár stresszkezelő technikát és átadtam azt az életfilozófiát, ami segít lehetőséget kovácsolni a nehéz helyzetekből és agyalás és stresszelés helyett mosolyogva megoldani a problémákat.
 

Visszajelzés:

Mindenki számára nagyon élvezetes volt és megfogta a csapatot

Videós visszajelzések

Generali biztosító csapatépítő tréning

Ünnepek Áruháza - Céges motivációs tréning

További visszajelzések vállalati trénigekről

Adorján egy különleges ember (szabad ember ahogy ő fogalmazott :-)), akivel mindig hatalmas élmény találkozni. Örülök, hogy kollégáim is megtapasztalhatták Adi pozitív kisugárzását, inspiráló személyiségét, kivételes egyéniségét. És hogy mit jelentett számukra az esemény? Álljon itt néhány gondolat közvetlenül tőlük:

“Fantasztikus volt hallgatni Adorján pozitivitástól duzzadó válaszait a kérdéseidre, a teljes jelenlét amivel ott volt velünk folyamatosan érezhető volt, nem kacsintott kifelé, nem volt becsörgő mobil, tapintani lehetett, hogy ott van, ránk és Rád figyel.”
“Összességében szerintem egy remek előadás volt, végig sikerült fent tartania az érdeklődésemet és megtudtam olyan új dolgokat az emberről és a lélekről, amelyeket korábban nem is feltételeztem volna.”
“Nekem nagyon tetszett az esemény, én előtte nem hallottam még Adorjánról / a történetéről, úgyhogy minden infó új volt. Jó volt hallani az élményeiről, én szívesen láttam volna fotókat, vagy akár a könyvét is. Még akár hosszabban is szívesen hallgattam volna a beszámolóját.”
“Nagyon szimpatikus srác Adorján, és érződik rajta, hogy hatalmas belső tartása van. Én még szívesen beszélgettem volna vele további egy órát is.”
“Amit még kiemelnék az igazából az akaraterő. Jó volt arról hallani, hogy az ember a teljesítőképessége határán sem adja fel, hanem megy előre”
„Nekem nagyon inspiráló volt amiket mesélt, de legfőképp az, hogy egyedül neki mert vágni szó szerint a nagyvilágnak. „

Adi, nagyon köszönjük, és remélem lesz folytatása 

Mi az a gondolat/bölcsesség/mondanivaló, ami a leginkább megragadt/megfogott az előadásból?

 • Mosolyogj!
 • Kérj segítséget, és az emberek segítenek.
 • Amit nagyanyámtól is sokszor hallottam: olyan nem volt még soha és nem is lesz, hogy ne lenne valahogy.
 • Minden nap egy ajándék, és minden egyes reggel hálát kell adnunk, hogy egy új napra kaptunk lehetőséget.
 • Hogy szinte minden kitűzött cél elérhető, a legnagyobb akadályok is leküzdhetőek megfelelő hozáállással.
 • hallgass az intuíciódra
 • Inspiráló volt látni és hallani egy ilyen életmódváltást bevállaló embert.

Mi tetszett legjobban az előadásban?

 • Adorján pozitív kisugárzása, lelkesedése
 • Adorján igazán lelkes és látszik rajta, hogy szívvel-lélekkel csinálja, amit csinál.
 • Adorján nagyon közvetlenül és barátságosan mondta el a kalandjait, és nem csak azt mesélte el, hogy milyen szépségei és nehézségei voltak az expedíciónak, hanem arra is kitért, hogy miket tanult a 4 év alatt az életről. Jó volt hallgatni ezeket a felismeréseket.
 • Az előadó stílusa, lazasága.
 • Adorján őszintesége
 • A kerékpárja.

Kiknek ajánlanád szívből Adorján előadását ?

 • mindenkinek 🙂
 • Aki tud hinni abban, hogy a gondolatokkal bármi megváltoztatható.
 • Bárkinek ajánlanám, szerintem minden ember valahol a szíve mélyén a boldogságot és a szabadságot keresi, és ez az előadás egy nagyon jó kiindulópont lehet. Számomra ez életem egyik legjobb előadása volt.
 • Bárkinek tudnám ajánlani, mert általános dolgokról is beszélt, nem csak olyannak ajánlanám aki maga is kerékpározik.
 • mindenkinek
 • Minden kiégett multis kollegának.

Az ERSTE Bank Contact Center csoportjainak vezetőinek tartottam tréninget, ahol a fókuszban a munkahelyi értékek megbecsülése, a stresszkezelés és a pozitív gondolkodás volt a 3 fő üzenet.

Visszajelzések:

“Nálunk mindenkinek nagyon tetszett Adorján előadása, majdnem mindannyian be is követtük. Nézzük, hallgatjuk és ajánljuk ismerőseinknek. Mindannyiunk nevében írom, hogy szívesen hallgattuk volna még tovább.”

“Viccesen fog hangzani, de a „higgy magadban” életérzés nagyon megragadt bennünk. Valamint munkákból adódóan, mi mindennek a rossz oldalát látjuk. Sokat beszélgetünk Adorján előadása óta, ezt a negatívumot, hogy tudjuk átfordítani magunkban és a kollégákban is motiválóvá. A megoldáson tartani a fókuszt!”

“Adorján annyira pozitív és nyitott személyiség, hogy nincs olyan nap, hogy 1-1 szituációban nem emlegetnénk. Egymás között a munkánk során, vagy épp otthon.”

“Adorján pozitív személyisége mindenkit feltöltött, ennyire optimista magyar emberrel még nem nagyon találkozhattunk.

Tudástár Klub előadás

 

Visszajelzés a szervezőktől:

“Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire elégedettek vagyunk az előadásoddal, amely minden szempontból magasra tette a mércét.
Először is, nagyon jó volt veled együtt dolgozni a rendezvény előkészületei során. Köszönjük, hogy tartottad a határidőket, és minden kérést teljesítettél, ami nagyban hozzájárult az esemény zökkenőmentes lebonyolításához. A professzionalizmusod és rugalmasságod nagyban megkönnyítette a közös munkát.

Másodszor, az előadásod hihetetlen pozitív visszhangot váltott ki a közönség körében. Sosem kapott még egy előadó sem olyan vastapsot, mint te, ami igazán lenyűgöző. A 90 perces előadás alatt folyamatosan fenntartottad a figyelmet, és biztos vagyok benne, hogy sokan még órákig szívesen hallgatták volna a történeteidet. Az előadásod nem csak szórakoztató, de mélyen inspiráló is volt, ami igazi értéket hozott a rendezvényünkhöz.
Azt is szeretném megemlíteni, hogy az előadásod nem volt egy szokványos motivációs beszéd, hanem igazi életigazságokkal volt tele, amelyeket a kedves és közvetlen személyiségeddel sikerült mindannyiunknak átadnod.

A közönség, és mi is, valódi inspirációt találtunk a szavaidban, és hálásak vagyunk, hogy megosztottad velünk a tudásodat és tapasztalataidat.

Még egyszer köszönjük a nagyszerű előadást. Reméljük, hogy a jövőben is együtt dolgozhatunk!
Szendrei Ádám Tudástárklub”

Kifü – Serving the digitalization in hungary.
Motivációs előadás

 • 2 dolog volt amit szellemileg kiragadnék, noha kicsit ambivalens a két szempont de mégis megfér egymás mellett. Egyrésztről a kitartás a céltudatosság, másfelől az elengedés mikor Dél-Amerikában hónapokat töltött el önkéntesként és elengedte a teljesítménykényszert. Mindig feltalálta magát és igyekezett rendszert vinni az életébe. Napjainkban pedig azt csinálja amit igazán szeret. Tetszett a nyitottsága az új emberekhez, de megtanulta elengedni őket hiszen végig mozgásban volt. Ez jellemző az IT-re is nem elég egy dolgot lefejleszteni, hanem kellenek az új imputok új szolgáltatások.
  Igazából van egy családtagom akinek ajánlanám, sőt már ajánlottam is neki, hogy nem egyben kell a problémákat megoldani hanem kis részekre szétszedni és abból is egyszerre csak egyet megoldani, nem 10-be belekapni.
 • Adorján egy roppant érdekes személyiség, sportértéke kitartása eléggé példaértékű.
  Magam az élsport világának a tagja voltam 8 éven keresztül, pontosan tudom mit miért mondott.

   

 • Mi tetszett legjobban az előadásban?
  Az előadó kisugárzása, előadás módja. És a téma maga, természetesen.

További visszajelzések egy angol vállalttól:

“My main takeaway is that the a person as individual has great problem-solving skills and determination even in unprecedented circumstances and they shouldn’t be afraid of new situations, just be brave. The other one is, that cultural biases are very strong in people, which can be removed if you honestly speak and behave openly with people from different cultures.
I really liked the multi-cultural aspect of the presentation. The collection of smiles (the book) just made us happy and was a big success. 

Overall, the whole presentation was so successful that people were just smiling afterwards”

Az Erste Bank Mobilbankár 80 fős csapatának tartottam egy lelkesítő előadást, ahol az inspiráció és eredményesség, illetve a tudatosság és a motiváció fontosságáról beszéltem. Tapasztalt motivációs előadóként hiszek abban, hogy a lendület és elkötelezettség kulcsfontosságú a vállalati siker szempontjából.

Visszajelzések:

“Adorjánt az Erste Bank Mobilbankár csapat év végi rendezvényéhez kértük fel egy motivációs előadásra. Azt szerettük volna, hogy a bankárok egy „másik világból”, más nézőpontból kapjanak inspirációt, motivációt a mindennapokhoz, a nehezebb időszakokon történő átlendüléshez.

Első hallásra kicsit tartottam attól, hogy mennyire köti le majd a figyelmet a korábban megszokott 45 perc/1 óra időtartamnál hosszabb előadás, de a 2 óra észrevétlenül szállt el. Adorján remek előadó, még sokáig tudtuk volna hallgatni az izgalmas történeteit, amit az is bizonyít, hogy az előadása után még maradnia kellett, ugyanis a bankárok megrohamozták a kérdéseikkel.

Csupa pozitív visszajelzést érkezett a kollégáktól, kiváló választás volt Adorjánt felkérni előadónak!

Kapcsolat

Érdeklődj a tréningek részleteiről

  Telefon/Email cím:

  Illés Adorján egyéni vállalkozó
  (alanyi adómentes átalányadózó)
  1119 Budapest, Halmi utca 2 

  Telefonszám: +36308154358

  email: info@illesadorjan.hu

  Turbózzuk fel a kollégáid lelkesedését!

  Illés Adorján