fbpx

A Nagy Mosolykönyv megérkezett!

A könyv célja

A Nagy Mosolykönyv azért jött létre, hogy vidámságot és szép érzéseket keltsen minden olvasóban. 

Gyönyörű fotókon  és érdekes, tanulságos történeteken keresztül örömet és békét áraszt minden egyes lap. 

A könyv felhívja figyelmet arra, hogy a boldogság vallástól, politikától, időjárástól, anyagi javak birtoklásától független,  mindenki számára elérhető.

“Akkor vagy a legboldogabb, ha önmagaddal megbékélsz.”

Lapozz bele

Így készült a könyv

A Nagy Mosolykönyvet Illés Adorján készítette, aki 4 évig utazott a Föld körül kerékpárral. Expedíciója során 39 országban járt és kutatta a lélek kiteljesedésének működését. Mi emberek hajlamosak vagyunk álarcot, maszkot viselni, hogy megvédjük önmagunkat a csalódástól, bántásoktól. Viszont amikor őszintén elmosolyodunk, abban a varázslatos pillanatban megmutatjuk lényünk ragyogását a világnak. 

Adorján miközben rótta a kilométereket, járta az országokat,rengeteg emberrel hozta össze a sors. Nyitott, kedves, mosolygós viselkedése megnyitotta embertársai szívét. Egy percre, vagy akár napokra is összekapcsolódott két egymástól távol lakó egyén  élettörténete. Gondolatokat, érzéseket, tapasztalatokat cseréltek. Minden egyes mosolyfotó szent pillanatot ábrázol, hiszen ilyenkor isteni lényünkön keresztül létezünk. Világutazónk Útja során mesteri szintre fejlesztette barátkozási képességét. Megtanult ítélkezés-mentesen, elfogadással és szeretettel közeledni mindenkihez. Ennek köszönhetően a Föld szinte minden tájáról örömteli, igaz, őszinte fényképeket tudott készíteni a helyi lakosokról.  

Miután hazatért 1473 napnyi zarándokútjáról, újabb fél év volt szükséges ahooz, hogy a rengeteg mosolyfotókból kiválogassa a legjobbakat, kutatásokat végezzen és összegyűjtsön a boldogsággal kapcsolatos élettörténeteket, illetve országokra, nemzetekre jellemző olyan szokásokat, amik hozzásegíthetik az olvasót a boldogság minél mélyebb megéléséhez.

Adatok

Oldalak száma: 130
Mosolyok száma: 150 db
Történetek száma: 40 db
Belív: matt műnyomó 135g/m2
Borító: matt műnyomó 250g/m2
Ára: 6990 Ft 

Olvasók írták

 • Andrea: Tegnap meg is érkezett a könyv, és már most imádom
 • Kovács Gizella
  Sok ember számára receptre írnám fel a könyvet nyugtató helyett.
 • Zsuzsanna:
  “Kedves Adorján! Öröm könnyek között írom ezt a pár sort…..hálás köszönet ezért a mosolygós könyvéért!Ez egy csoda! Kötelező olvasmányaink kéne tenni és már az óvodákban mutogatni a képeket! Köszönöm szépen! üdvözlettel Zsuzsanna
 • Szilvi: A héten átadtam, mint születésnapi ajándékot a könyvedet egy nagyon kedves barátomnak, és nagy örömömre a vártnál sokkal-sokkal pozitívabb volt a fogadtatás 🙂 Azt mondta, hogy nagyon kedves Tőled, hogy beleírtad a jókívánságaidat, és hogy “cuki vagy” :-)A könyv most nyitott lapjaival lesz az asztalon egyéb olyan művek mellett, melyek a mindennapokban nyújtanak útmutatást és adnak erőt ezekhez az utakhoz :-). Úgy érzem, összejött a szülinapi varázslás, mely remélem kitart a nehézségek végéig, és segít Neki is visszanyerni a szárnyait 🙂 Köszönöm Neked 🙂
  László:
  Szia! Most végeztem a könyved olvasásával. Élveztem minden egyes oldal minden egyes sorát! 😊
  Gratulálok hozzá Adi!
  Amióta hazajöttél valami ilyesmire vártam tőled, amiben minden ember számára át tudod adni, meg tudod mutatni annak a rengeteg élménynek és csodának legalább egy kis részét, amit megtapasztaltál a világ körül!
  Ezzel egy olyan értéket teremtettél, amit a legnagyobb mosollyal az arcomon, büszkén fogok átadni karácsonykor a szeretteimnek!
  Egyrészt mert remek a könyv mondanivalója, másrészt pedig mert ebbe a mondanivalódba a fotóiddal és élményeiddel hitelesen és élvezetesen kalauzolod el az olvasót! Köszönöm még egyszer és hatalmas gratula barátom!!! 🤗 Pacsi! 👏🤘🙌

 • Jáger Zoárd
  Nekem ez a könyv hatalmas nyitottságról, felszabadult boldogságról szól, és azokról a benne szereplő emberekről, akik képesek idegen emberekkel szeretetteljes, őszinte és közvetlen kapcsolatot létesíteni! Feltölt amikor olvasom, vagy akár csak lapozgatom! Hamar ki lehet olvasni, mert nehéz letenni!! De mindig amikor a kezembe fogom, felnyitom valahol, olvasok belőle néhány oldalt és újból eltölt az az egyszerű boldogság érzése: A SZABADSÁG!!!
 • Tünde
  Ma újra elolvastam … csodálatos a könyved, gratulálok! Nagyon szeretem az útleírásokat, úgy is fogtam kézbe, aztán hamar kiderült, mennyivel több annál! Csodálatos a világ a szeretet szemüvegén át nézve! Köszönöm és további erőt, egészséget a szép küldetésedhez!!!

Megrendelés

Ha szeretnél Te is egy szép Nagy Mosolykönyvet magadnak, csak kattints  az alábbi  gombra.

Előadás

A Nagy Mosolykönyv üzenete az, hogy a boldogság mindannyiunk számára elérhető. Egy fontos kincs, amit tudatosan tudunk magunkban, életünkben kialakítani és fenntartani.  

Adorján rendszeresen tart élménybeszámolókat a 4 éves földkerülő kerékpáros expedíciójáról, ahol a szép tájak, hihetetlen találkozások mellett fontos szerepet kap a jellemfejlődés is. Bemutatásokra kerülnek azok az erények, amivel mindenki örömteli, kiegyensúlyozott életet élhet, például a kedvesség, a tisztelet, a kitartás, a magabiztosság és az önmagunkba és az életbe vetett hitünk. Illetve a Mosolykönyv legszebb fotói és bölcsességei is bemutatásra kerülnek. Előadás felkérés ügyében írj bátran. Katt ide.

Média megjelenések

Duna TV Családbarát műsor
Life TV Ébredj velünk műsor

Rövid átlapozás

További olvasói visszajelzések

Az alábbi fotógyűjtemény Adorján 4 éves expedíciója során készül Földünk 39 országában. A fényképek egy részét megtalálod A Nagy Mosolykönyvben is.

Ázsia

Ausztrália

Új-Zéland

Fidzsi-szigetek

Japán

Kapcsolat

Ha kérdésed, kérésed van a Mosolykönyvvel kapcsolatban, illetve előadást szeretnél szervezni Adorjánnal, dobj egy üzenetet itt.

Social Media elérhetőségek
Telefonszám / Email