A Nagy Mosolykönyv megérkezett!

A könyv célja

A Nagy Mosolykönyv azért jött létre, hogy vidámságot és szép érzéseket keltsen minden olvasóban. 

Gyönyörű fotókon  és érdekes, tanulságos történeteken keresztül örömet és békét áraszt minden egyes lap. 

A könyv felhívja figyelmet arra, hogy a boldogság vallástól, politikától, időjárástól, anyagi javak birtoklásától független,  mindenki számára elérhető.

“Akkor vagy a legboldogabb, ha önmagaddal megbékélsz.”

Lapozz bele

Így készült a könyv

A Nagy Mosolykönyvet Illés Adorján készítette, aki 4 évig utazott a Föld körül kerékpárral. Expedíciója során 39 országban járt és kutatta a lélek kiteljesedésének működését. Mi emberek hajlamosak vagyunk álarcot, maszkot viselni, hogy megvédjük önmagunkat a csalódástól, bántásoktól. Viszont amikor őszintén elmosolyodunk, abban a varázslatos pillanatban megmutatjuk lényünk ragyogását a világnak. 

Adorján miközben rótta a kilométereket, járta az országokat,rengeteg emberrel hozta össze a sors. Nyitott, kedves, mosolygós viselkedése megnyitotta embertársai szívét. Egy percre, vagy akár napokra is összekapcsolódott két egymástól távol lakó egyén  élettörténete. Gondolatokat, érzéseket, tapasztalatokat cseréltek. Minden egyes mosolyfotó szent pillanatot ábrázol, hiszen ilyenkor isteni lényünkön keresztül létezünk. Világutazónk Útja során mesteri szintre fejlesztette barátkozási képességét. Megtanult ítélkezés-mentesen, elfogadással és szeretettel közeledni mindenkihez. Ennek köszönhetően a Föld szinte minden tájáról örömteli, igaz, őszinte fényképeket tudott készíteni a helyi lakosokról.  

Miután hazatért 1473 napnyi zarándokútjáról, újabb fél év volt szükséges ahooz, hogy a rengeteg mosolyfotókból kiválogassa a legjobbakat, kutatásokat végezzen és összegyűjtsön a boldogsággal kapcsolatos élettörténeteket, illetve országokra, nemzetekre jellemző olyan szokásokat, amik hozzásegíthetik az olvasót a boldogság minél mélyebb megéléséhez.

Adatok

Oldalak száma: 130
Mosolyok száma: 150 db
Történetek száma: 40 db
Belív: matt műnyomó 170g/m2
Borító: matt műnyomó 250g/m2

Olvasók írták

Megrendelés

Ha szeretnél Te is egy szép Nagy Mosolykönyvet magadnak, csak kattints  az alábbi  gombra.

Előadás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nézz bele a Nagy Mosolyalbumba

Ázsia

Ausztrália

Új-Zéland

Fidzsi-szigetek

Japán