fbpx

Általános Szerződési Feltételek

Jelen dokumentum tartalmazza az Illés Adorján (székhely: 2836 Baj, Petőfi Sándor utca 131/c, adószám: 55672519-1-31) mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldal(ak), (mely a https://illesadorjan.hu oldalon található meg) használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi szerződés minden pontját, mivel megrendelésének elküldése előtt Ön úgy nyilatkozik, hogy megismerte jelen ÁSZF tartalmát és elfogadja azt.

Amennyiben jelen szerződés tartalmát nem tekinti kötelező érvényűnek, úgy kérem, ne vegye igénybe a weboldal szolgáltatásait.
Jelen szerződés elektronikus formában kerül megkötésre, nem iktatjuk azt, nem minősül írásba foglalt szerződésnek. A szerződés nyelve a magyar. Szolgáltató magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

Szolgáltató adatai:
● Név: Illés Adorján László
● Székhely: 2836 Baj, Petőfi Sándor utca 131/c, adószám:
● E-mail: info [kukac] illesadorjan [pont] hu
● Adószám: 55672519-1-31

Tárhely szolgáltató adatai:
● Név: Do Média Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
● Webhely: Domdom.hu
● Ügyfélszolgálat: H-2500, Esztergom, Lőrinc u. 8, fszt. 1
● Székhely: 2500 Esztergom, Lőrinc utca 8. földszint 1.
● Email: hello@domdom.hu
● Telefon: +36.33999616 (munkanapokon 09:00-15:00 CET)

1. Általános rendelkezések:
A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekre és a szerződés értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szól 2013. évi V. törvény (Ptk.), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezéseire.
Jelen ÁSZF 2018. augusztus 01. napjától visszavonásig, ill. módosításig érvényes. Amennyiben módosítjuk ÁSZF-ünket, úgy azt minden esetben figyelemfelhívással együtt közzé tesszük a weboldal felületén.
A https://illesadorjan.hu oldalon található tartalmak szerzői jogi műnek minősülnek, annak
bármilyen formában történő felhasználása, feldolgozása, értékesítése, terjesztése
engedélyköteles.

2. Adatkezelési szabályok:
Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható az alábbi linken:
http://illesadorjan.hu/adatkezelesi-szabalyzat/
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIHTájékoztatjuk, hogy az Ektv. 13/A. §. rendelkezéseinek megfelelően a szerződés létrehozása, a díjak számlázása és a szolgáltatás nyújtása körében jogosultak vagyunk a szolgáltatás
igénybevételéhez technikailag elengedhetetlenül szükséges természetes személyazonosító adatait (pl. az Ön nevét), lakcímét és egyéb személyes adatait (pl. e-mail címét, számlázási címét) kezelni. A fenti adatokat töröljük, amennyiben a szerződés nem jön létre, vagy megszűnik.

3. A megvásárolható szolgáltatások köre:
Illés Adorján által szervezett tréningek, képzések, előadások, online anyagok, könyvek.
Ezek a szolgáltatások, termékek online vásárolhatók meg.

4. A rendelés menete:
Tréningek, képzések esetében Ön a weboldalon található űrlap kitöltésével, majd a
„Megrendelem” / „Jelentkezem” / „Megvásárolom” / „Kérem” gombra történő kattintással tudja a termékeinket, szolgáltatásainkat megvásárolni. Egyedi tanácsadást  emailes, illetve szóbeli megállapodással tud megrendelni.

5. Fizetési módok:
Banki utalással történő fizetés esetén:
Amennyiben ezt a fizetési módot választja, úgy kérjük online bankján keresztül, vagy bankfiókjának segítségével rendezze a kiválasztott termék/szolgáltatás összegét.
A termékhez/szolgáltatáshoz a fizetés beérkezése után jut hozzá. A számlát az utalás beérkezését követő 3 napon belül állítjuk ki és küldjük el elektronikus módon a rendeléskor megadott e-mail címre (mivel ez automatikusan történik az űrlapon megadott adatok alapján, így legtöbb esetben ez automatikus).

Banki utalásos fizetési mód esetén csak akkor tud a rendezvényen részt venni, amennyiben átutalása a rendezvény megkezdése előtt beérkezik hozzánk (tehát amennyiben az összeget számlánkon jóváírják.)
Amennyiben Ön a vásárlásnál a „Megrendelem” / „Jelentkezem” / „Megvásárolom” / „Kérem” gombra kattint, úgy Ön tudomásul veszi, hogy rendelésének elküldése fizetési kötelezettséget keletkeztet az Ön számára.
Rendelésének elküldésével Ön kijelenti, hogy Szolgáltató a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítését már a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § (2) pontjában foglalt határidő lejárta előtt kezdje meg.
Megrendelésének megérkezését követően Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küld Önnek megrendeléséről, elektronikus formában, a rendeléskor Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben ez a visszaigazolás 72 órán belül nem érkezik meg Önhöz, úgy Ön mentesül az ajánlati kötöttség és szerződéses kötelezettségei alól.

Bankkártyás fizetés – Barion
Az illesadorjan.hu oldalon használhatja a bankkártyáját fizetéskor
A biztonságos online bankkártyás fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai az illesadorjan.hu oldalhoz nem jutnak el.

A Barion ötféle típust fogad el:
● MasterCard
● Visa
● Visa Electron
● Maestro
● American Express
Ha ilyen kártyája van, semmi akadálya annak, hogy használja nálunk.
Mi az a Barion? Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer.
Ha erről szeretne tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

6. A megrendelések feldolgozása, teljesítése:
Megrendelését munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 48 órán belül
feldolgozzák, és visszaigazolják Ön felé. A szerződést képzés esetén Szolgáltató a képzés meghirdetett időpontjában teljesíti. Amennyiben a meghirdetett képzés időpontjában, helyszínében vagy egyéb körülményeiben változás következne be, úgy Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb a rendezvény eredetileg meghirdetett időpontja előtt 72 órával telefonon és/vagy e-mailben felveszi
Önnel a kapcsolatot és értesíti az esetlegesen felmerülő akadályról, változásokról.

Ilyen esetben Önnek abban az esetben van joga elállni a szerződéstől, amennyiben a bekövetkezett változás súlyos mértékben sérti az érdekeit. Ebben az esetben a már megfizetett díjat az Ön elállási nyilatkozatának közlésétől számított 30 napon belül visszafizetjük Önnek.
Amennyiben Ön már befizette a tréning / előadás részvételi díját, de valamilyen okból nem tud részt venni az előadáson/képzésen/tréningen, akkor azt 7 nappal az esemény kezdete előtt jelezheti emailben.

Ez esetben felajánljuk, hogy a következő alkalommal részt vehet. Amennyiben ezt 6 vagy kevesebb napon belül jelzi az esemény kezdetéhez képest, akkor azt tudjuk felajánlani, hogy elküldhet valakit maga helyett a tréningre.

7. Kép- és hangfelvétel készítése nyílt tréningek esetén
A képzések és előadások ideje alatt promóciós célokból a tréning helyzetekről fotók készülhetnek. Amennyiben nem szeretné, hogy a fotója publikálásra kerüljön, jelezze a emailben, vagy személyesen az esemény elején, egyéb esetben hozzájárulását adta a publikáláshoz.

8. Panaszkezelés:
Panaszait, észrevételeit a illes.adorjan@gmail.com email címen jelezheti felénk.
Kérjük, hogy amennyiben panasszal élne szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, úgy elsősorban Szolgáltató felé forduljon. Szolgáltató elkötelezett a panaszok békés úton történő rendezése mellett.
Panaszával az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületekhez is fordulhat. A békéltető testületek illetékességére és eljárására vonatkozó információkat az alább linken találja meg:
https://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

Köszönjük, hogy elolvasta a tájékoztatót!

Életünk minden perce ajándék.

Illés Adorján