fbpx

Tudatos Tini Tréning

Original price was: 26,000Ft.Current price is: 21,000Ft.

A program célja, hogy megtanítsa középiskolás diákoknak, hogy hogyan tudják önbizalmukat, koncentrációjukat és céltudatosságukat fejleszteni, illetve inspirálja őket a fejlődésre és az önismeret gyakorlására. Könnyebben tudjanak nyitni az osztálytársaik, barátaik felé, és kapjanak egy olyan mentort, aki meghallgatja őket és segíti őket az önismereti útjukon. A program a 4 online alkalom mellett egy zárt Facebook csoport keretein belül pozitív gondolkodásra, önbizalomra, tudatosságra tanító inspiráló tartalmakkal és gyakorlatokkal támogatja a résztvevőket az útjukon a program teljes ideje alatt (22 nap).
Kezdés: November 4 18:30 online-Zoom

Early bird ár (október 25-ig): 21000 Ft  utána 26000

Témakörök:

  1. alkalom: Hősképző Bázis. Játékos bevezetés a programba, egymás megismerése, majd egy szuper élménybeszámoló arról, hogy hová vezethet, ha megtanulnak a diákok bízni magukban és álmaikban. Hogyan lettem félénk középiskolásból vezető mérnök, majd kerékpáros földkerülő?
  2. alkalom: A Bátorság felébresztése. A diákok megismerkednek az önbizalom a magabiztosság és a bátorság fogalmával, és egyszerű technikákat sajátítanak el ezek erősítésére és mindennapi használatukra.
  3. alkalom: Lézerfókusz. Betekintést nyernek a hatékony koncentráció alapjaiba, kipróbálnak mindfulness technikákat (meditáció és légzésgyakorlás). Megtanulják felismerni azokat a konkrét zavaró tényezőket, amelyek gátolják a koncentrációjukat (pl. közösségi média, túl sok játék, külső zajok, párhuzamos feladatvégzés (pl:evés közben telefonnyomkodás).
  4. alkalom: Az álomszövő. Fejleszteni fogják céltudatosságukat, technikákat tanulnak ahhoz, hogy hogyan tudnak álmokból valóságot teremteni (vizualizáció, vision board és akció-terv készítés).

Időpontok:

  1. óra: November 4. 18:30 (hétfő) | 2. óra: November 11. | 3. óra: November 18. | 4. óra November 25. (Zoom platform, az órák visszanézhetőek). Közösségi élmény, inspiráció és kapcsolattartás: zárt Facebook csoportban.

További részletekért görgess lejjebb.

Kategória:

A program végére a diákok:

  • Új perspektívákat és bizakodó és megoldás-orientált  gondolkodásmódokat ismernek meg saját maguk fejlesztéséről és életük menedzeléséről.
  • Gyakorlati eszközöket kapnak kézhez, amelyeket a mindennapi életben, suliban és tanulásnál is alkalmazhatnak. Ügyesebbek lesznek stressz-kezelésben, az érzelmeik értelmezésében és önmaguk és társaik elfogadásában
  • Motivációt és inspirációt nyernek saját képességeik további fejlesztéséhez.

Ez a program egy értékes első lépés a tinik önfejlesztési útján. Bár a mélyreható változásokhoz hosszabb idő és gyakorlás szükséges, ez a program szilárd alapot és kezdőlökést ad a további fejlődéshez.

  1. Alkalom: Hősképző Bázis
    Az első órán izgalmas utazásra indulunik az önismeret és a személyes fejlődés világába. Játékos formában megismerjük egymást és a program céljait. Majd egy különleges élménybeszámolót kapnak a fiatalok: megosztom velük a Föld körüli kerékpáros expedícióm legizgalmasabb pillanatait.
    Ez az utazás nemcsak kalandokról szól, hanem arról is, hogyan lehet egy félénk fiatalból céltudatos felnőtt. Szeretném megmutatni nekik, hogy a kitartás, az önbizalom és a lépésről lépésre haladás hogyan segíthet megvalósítani még a legmerészebb álmaikat is.
  2. Alkalom: A Bátorság felébresztése
    A második órán belemerülünk a bátorság világának felfedezésébe! Megismerik a gyerekek, mit is jelent valójában bátornak lenni. Beszélgetünk arról, hogy milyen félelmek és aggodalmak tartják vissza őket attól, hogy bátran lépjenek álmaik, céljaink felé.
    A legjobb az egészben, hogy nem állunk meg a beszélgetésnél. Kipróbálunk néhány remek gyakorlatot, amik segítenek legyőzni a félelmeinket és erősíteni a bátorságunkat. Ezek a technikák olyanok lesznek, mint egy szuper erőt adó eszköztár, amit bármikor elővehettek, ha szükség van egy kis extra bátorságra.
    Az óra végére nemcsak jobban megértik majd, mi is az a bátorság, de azt is megtapasztalják, hogy mindannyiójukban ott rejlik ez a különleges képesség.

    Tartalom:

    • Bevezetés a bátorságba és szerepe a személyes fejlődésben.
    • Diákok által tapasztalt gyakori félelmek és szorongások átbeszélése.
    • A komfortzónából való kilépés előnyei.
    • A félelem leküzdésének filozófiája.
    • Az önbizalom és magabiztosság építése.
    • Gyakorlati feladatok: Személyes félelmek azonosítása és gyakorlatok végzése azok leküzdésére.
  3. Alkalom: Lézerfókusz
    Ezen az alkalmon a fókusz és koncentrációról tanulunk. Megtanulják a gyerekek, hogy miért kulcsfontosságú az összpontosítás képessége, és hogyan segíti őket álmaik megvalósításában.
    Elsajátítanak néhány szuper hatékony technikát a koncentráció fejlesztésére, mint például
    Aztán szemügyre vesszük azokat a figyelemelterelőket, amik folyton megzavarják a koncentrációjukat, és stratégiákat dolgozunk ki ellenük. Megtanulják, hogyan lehetnek produktívabbak, hogy több idejük jusson a számukra fontos és izgalmas tevékenységekre is.
    A végére igazi fókusz-ninják lesznek, akik bármikor be tudják kapcsolni a szupererős koncentráció üzemmódot.
    Tartalom:
    A fókusz és az erős koncentrációs képesség előnyeinek bemutatása
    Gyakori figyelemelterelő tényezők, külső és belső zajok bemutatása és ezek leküzdésének/kikerülésének módjai, illetve tudatos telefon/számítógép használat.
    Ezen az órán már izgalmas rövidebb meditációs és légző gyakorlatokat is kipróbálnak a résztvevők és útmutatást kapnak a mindennapjaikba való beépítéshez

  4. Alkalom: Az Álomszövő
    A negyedik órám az álommegvalósítás és a céltudatos tervezés világába látogatunk el. Megnézzük, hogy milyen hatalmas ereje van a vizualizációnak és a nagy álmoknak, miközben a résztvevők az önmagukba és a folyamat sikerességébe vetett hitet is gyakorolják.
    A diákok megtanulják, hogyan tűzzenek ki világos, elérhető célokat, és hogyan készítsenek konkrét akciótervet álmaik megvalósítására. Gyakorlati feladatokkal, mint például vizualizáció, célkidolgozás és vízió tábla készítésével segítjük őket abban, hogy elindulhassan az álommegvalósítás tudatos és izgalmas útján.
    Beszélgetünk a lehetséges akadályokról és a visszaesések kezeléséről is, így felkészítjük őket az út során felmerülő kihívásokra. Az Álomszövő alkalom célja, hogy gyermekek magabiztosan és céltudatosan induljanak el álmaik megvalósítása felé, miközben elsajátítják azokat a gyakorlati készségeket, amelyek segítik őket a sikeres jövő építésében.

Tartalom:

  • Álmaink fontossága, célja és az önmagunkba és a folyamat sikerességébe vetett hit.
  • Mi különbség a megfelelési vágyból eredő és a szívből jövő álmok, vágyak között?
  • A vizualizációs gyakorlat bemutatása a szív használatával, a gyakorlat ereje és hatása a célok elérésére, vizualizáció gyakorlása.
  • Célok hatékony kitűzése (Specifikus, Mérhető, Elérhető, Releváns, Időhöz kötött).
  • Beszélgetés a Felmerülő Akadályokról és visszaesések leküzdése.
  • Gyakorlati feladatok: Személyes célok kitűzése, vízió tábla készítése.
  • Személyre szabott cselekvési terv készítése.

Időpontok:

  1. óra: November 4. 18:30 (hétfő) | 2. óra: November 11. | 3. óra: November 18. | 4. óra November 25. (Zoom platform, az órák visszanézhetőek). Közösségi élmény, inspiráció és kapcsolattartás: zárt Facebook csoportban.

Magamról:

Illés Adorján vagyok. Bár mindig is szerettem nagyokat álmodni, középiskolás éveimben meglehetősen félénk voltam. Igen jól jött volna valaki, aki elmagyarázza hogy hogyan működünk. Mi a különbség a félelem és az aggodalom és a szorongás között, hogyan kezeljem ezeket az érzéseket. Jól jött volna ha tudom, hogy az önbizalom és a magabiztosság növelhető és hogyan tudok tenni ezért. Magam kezdtem el felfedezni belső működésemet. Tanulmányaim mellett (villamosmérnök) már fiatalon elkezdtem érdeklődni a pszichológia, a motiváció lélektana, a spiritualitás és a siker iránt. Sok éves tanulmányaim, meditációs elvonulásaim és külföldi tréningek után egyfajta záróvizsgámként felmondtam akkori munkahelyemen, vettem egy túrabiciklit, sátrat, hálózsákot és egy jóbarátommal nekivágtunk, hogy körbeutazzuk a Földet kerékpárral. Rengeteg kaland, életveszélyes helyzetek, embert próbáló kihívások és csodák megtapasztalása során 4 év alatt 39 országon keresztül közel 46 ezer km-t tekertem. Az expedícióm egyben egy mély önismereti út, egy beavatás is volt. Rájöttem, hogy az egyik életfeladatom a tanítás. Hazaérkezésem óta több, mint 200 motivációs előadást és tréninget tartottam országszerte iskolákban, kultúrális központkokban és nagyvállalatoknál is. Előadásmódom lendületes, mindig sok érdekes történetet, saját megélést is megosztok a résztvevőkkel és előadásaim után a résztvevők szívükben több hittel és lelkesedéssel távoznak.

Célom, hogy segítsek megtapasztalni azt, hogy milyen szuper érzés megtapasztalni azt, hogy milyen érzés élni aggodalmak nélkül, hálával, szeretetben, harmóniában önmagunkkal és az életünkkel. Szeretném megmutatni, hogy tudjuk felszabadítani magunkat önmagunk korlátai alól és azt az életfilozófiát tanítsam meg, hogy minden ami történünk velünk, igazából értünk történik. Minden kihívás, nehézség egyben egy lehetőség is arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat, jobban tudjuk elfogadni és szeretni önmagunkat ezáltal az egész világ felé nyitottabbá, befogadóbbá és szeretetteljesebbé válunk. Így saját életünk is kiteljesedik, mint egy gyönyörű virág.

Ha kérdésed lenne a programról, nyugodtan dobj egy emailt ide: illes.adorjan@gmail.com vagy hívj telefonon: +36308154358

Várlak sok szeretettel a programon: Adorján